Overvåg fora/emner

Her kan du finde hjælp til diverse funktioner i FritForum - alt fra "Hvordan kommer jeg ind til FritForum?" til hjælp til søgefunktioner og meget andet.
Besvar
Brugeravatar
0037-PELP
Administrator
Indlæg: 2676
Tilmeldt: tirs 20. okt 2015 15:48
Fulde navn: Poul Erik Lind Pedersen
By: Kolding
Jeg har kørt Camper siden: 2012
Bilmærke: Fiat Ducato 3,0 180HK Aut.
Camper mærke: Adria
Model: S 670 SLT
Årgang: 2012
Navigation: SygicTruck Camper version

Overvåg fora/emner

Indlæg af 0037-PELP » fre 16. jun 2017 09:40

I FritForum kan du overvåge hele fora eller enkelte emner så du får besked når der sker noget. På den måde går du ikke glip af nyheder eller spændende indlæg.
Først, lad os lige lære at kende forskel på et "forum", et "emne" og et "indlæg".
Et "indlæg" er de enkelte opslag som medlemmer laver i FritForum.
Et "emne" er en række indlæg der handler om samme emne - også kaldet en tråd. Et medlem kan oprette et nyt "emne" som andre så kan besvare og dermed skabe en debat.
Et "forum" er en samling emner med beslægtet indhold - f.eks."Vore biler" eller "Foreningsdebat". Der kan også være "underfora" - altså et forum i et forum som f.eks. "Frankrig" i "Fra Nordkap til Gibraltar". Underfora behandles som almindelige fora. Medlemmer kan ikke oprette fora.

Og nu til overvågning.
Du skal selvfølgelig være logget ind i FritForum.
Så finder du et "forum" som du er interesseret i f.eks. "Vore biler" og klikker på det.
Vælg emne.png
Når du er inde i det forum du har valgt scroller du helt ned til bunden af skærmen og finder teksten "Overvåg forum" og klikker på den og du er færdig.
Overvåg Forum.png
Ønsker du ikke længere at overvåge det pågældende forum gør du præcis det samme. Denne gang klikker du bare på teksten "Stop overvågning af forum".
Stop Forum.png
Du kan også overvåge et enkelt emne i et forum. Her går du ind i det pågældende forum og vælger det ønskede emne.
Vælg forum.png
Når du har åbnet emnet scroller du igen helt ned i bunden af skærmen og finder den lille "skuenøgle" og klikker på den. Der kommer så en "popup" op med nogle valgmuligheder, og her klikker du på "overvåg emne". Færdig.
Overvåg emne.png
Tilsvarende hvis du ikke længere vil overvåge det pågældende emne, så klikker du på "Stop overvågning af emne".
Stop emne.png
Der er forskellige måder du kan få besked om udviklingen i de fora og emner du overvåger. De indstilling finder du i "Brugerkontrolpanel" og det kan du finde anvisninger på i en anden "HowTo" her: https://www.dfac.dk/fritforum/viewtopic ... 30&t=2861
På samme måde som du sætter systemet til at overvåge et emne, kan du også bogmærke et emne så du fra din brugerkontrolpanel hurtigt kan finde frem til det igen. Du vælger blot "Bogmærk emne" når du har trykket på skruenøglen.
0 x

Besvar

Tilbage til "HowTo - Hvordan gør jeg?"