FritForums opbygning

Her kan du finde hjælp til diverse funktioner i FritForum - alt fra "Hvordan kommer jeg ind til FritForum?" til hjælp til søgefunktioner og meget andet.
Besvar
Brugeravatar
0037-PELP
Administrator
Indlæg: 2676
Tilmeldt: tirs 20. okt 2015 15:48
Fulde navn: Poul Erik Lind Pedersen
By: Kolding
Jeg har kørt Camper siden: 2012
Bilmærke: Fiat Ducato 3,0 180HK Aut.
Camper mærke: Adria
Model: S 670 SLT
Årgang: 2012
Navigation: SygicTruck Camper version

FritForums opbygning

Indlæg af 0037-PELP » man 19. jun 2017 10:02

I dette emne vil vi lige kigge lidt på opbygningen af FritForum, og forskellen på de forskellige begreber som kategori, hovedforum, underforum, emne og indlæg.

På forsiden af FritForum kan man se et antal grønne bjælker med forskellige navne i. Det er kategorier, og Frit Forum består af følgende kategorier:
"Velkommen til FritForum": Denne kategori er åben og kan læses af alle - også ikke-medlemmer og den kræver ikke at man logger på.
De følgende kategorier er kun for medlemmer og kræver at man logger på.
"Foreningen": Her findes forskellige informationer fra bestyrelsen til medlemmerne og det er også her at afstemninger til generalforsamlinger foregår. Er man medlem af et udvalg eller af bestyrelsen er det også her man kan kommunikere indbyrdes med andre medlemmer af samme udvalg.
"Teknik": Her findes forskellige fora med teknisk indhold som medlemmerne lægger ind og diskuterer med hinanden. Det kan være omkring biler eller IT eller andet teknisk.
"Fra Nordkap til Gibraltar": Her finder man rejseberetninger, fortegnelse og beskrivelse af camper pladser samt kort over samme, videoer om camper pladser, indbydelser til træf og meget andet.
"Og så alt det andet": Ja, det giver næsten sig selv. Det er en kategori med Fora der indeholder emner som ikke hører til noget andet sted, bl.a. "Foreningsdebat" og "Sandkassen". Sandkassen er et sted hvor du kan øve dig og eksperimentere uden du kan ødelægge noget. Den bør kun bruges til det, og ikke til informative opslag.
Kategorier.png
Det var "Kategorier". Det næste trin på stigen er "Hovedfora". Hovedfora kan også ses på forsiden og står under de grønne kategori bjælker. F.eks. forummet "Autocamperpladser i Europa" som ligger under kategorien "Fra Nordkap til Gibraltar".
Hovedfora.png
Det næste trin er "Underfora". Der kan være endnu et lag fora under et hovedforum. Når du trykker på "Autocamperpladser i Europa" kommer du ind til endnu en række fora, denne gang de forskellige europæiske lande.
Underfora_1.png
Her kan f.eks. vælges "Frankrig" hvorved man kommer til endnu en række underfora da Frankrig er opdelt i regioner. Så dette trin er de franske regioner. Her vælger vi så f.eks. "Auveregne - Rhone-Alpes".
Underfora_2.png
Nu er vi så kommet ind til emnerne. Et "emne" er et eller flere indlæg der handler om det samme - også kaldet en "tråd". Der kan være mange emner i et forum, så det kan være der er flere sider end den du lige kommer ind på. Det fremgår øverst til højre eller nederst til højre på siden. I dette tilfælde vælger vi så et "emne" på første side der hedder "Roanne" som er en by i Frankrig.
Emner.png
Så er vi endelig inde ved det det drejer sig om - nemlig indlæg. I dette tilfælde er der to indlæg - det som oprindeligt er lagt ind samt et enkelt "svar" som i dette tilfælde er supplerende information.
Indlæg.png
Sådan er hele FritForum bygget op. Kategorier - Hovedfora - evt. underfora - emner - indlæg. Der er ikke nødvendigvis så mange lag som i dette tilfælde, men alt følger denne opbygning. Derfor er det ret nemt at finde rundt i FritForum - hvis man ved hvad man leder efter.
1 x

Besvar

Tilbage til "HowTo - Hvordan gør jeg?"